Please leave you link so we could follow it. Thank!!!

Assalamu'alaikum WBT & hello Everyone!

In this blog is just for fun and we share everything whatever we found and what we are gaining from it. So I'll blog-walking to all blogger and will follow it. Same with you. In case if something that you guys feel uncomfortable you guys may leave with all your heart. And so nice to meet you guys!!

Thursday, November 8, 2012

HARI PERTAMA BUKA BLOG.. HARI PERTAMA MENGARUT





APAKAH YANG KYRA TENGAH DUK MENGARUT NIH????
 JENG JENG 

NAK TAHU??
JOM BACA DULU
(tapi kena klik dulu laa hik3)
Mula-mula sekali Kyra nak ucapkan selamat hari raya aidil fitri kepada semua para sahabat blogger..
kyra minta maaf sebab ucapkan lambat sebab hehehe...
nak tahu apakah ia??
firstly jom layan gambar ini dahulu..
zass!!!


tadaa!! gambar kerbau disembelih...

okeyh..selepas ini..dipotong-potong dan dilapah2 weeehehe

oppsss yupp...kepala kerbau hehehehhh


Ok...
Perkara yang kyra nak cakapkan adalah...
kyra sebenarnya ada majlis konvokesyen hehehehe..
ok perkara tak penting pun tapi..
amat penting bagi kyra selepas bersusah payah untuk menggenggam satu sijil..
jadi kyra nak tunjuk sedikit sebanyak gambar kyra konvo..
haa jangan ketawa-ketawa ok..
sebab gambar memang buruk..


ok..cuba dimana saya hik3....
boleh pula yer....maaf la kyra memang budak comot..
tadaa...belah kiri hee
sekian terima kasih..

ok ini geng-geng intergrasi..tada!! namanya Awangg Ahmad Isa


Ok yang ini pulak adalah Suhada Saidin..geng intergrasi no.2..
yang no.3 tak hadir so dia out hahaha(gelak jahat)


ini adalah bestiess from kamsis..name is Vee Ping..
ada lagi seorang tapi tak sempat nak jumpa..


ok..yang ini pulak..sahabat facebook..haa caya tak??
caya laa....kitaorang tak sama kos tapi satu jabatan..jeng-jeng..
Kuasa Allah kan? Siapa sangka dunia sungguh kecil sekali hehe
Ok..nama Pak Ustaz ni(konon2nya) adalah Hazzril

Ini saya seorang...
Ok memang buruk rupa saya sebab waktu cmnih ngah panas terik Allah je tahu..


ok...ini akak paling comel yang pernah dikenali..
percayalah memang dia kecil...jenuh kyra nak tunduk hahahaha..
Nama dia Kak Siti>> Sama nama n kyra wewhittt 

ok nampak kan dua-dua orang nih??
sebelah kiri kyra adalah mak angkat kyra..baikkk sangat..kyra sayang dia!!! muahhhx untuk mak!!
yang belah kanan lak adalah best student of all..believe me..nama dia adalah Sarawanan A/L Elumali..hehehe

ok..ini kawan kenal masa mendaftar untuk konvo...
haru kan..memang harubiru hahaahha..aiyaaa..tapi dia sweet and nice..nama dia hawa from sarawak 


ok..nama dia ini shashiella ayu..ok memang payan nak tulis ngan taip..
seba?? tengok la ejaan belum tentu betul lagi hahaha..
apa2 pun dia adalah bekas ex roomate hostel dan ex roomate rumah...
dia memang cool!!! hehe..even tua tapi dia tetap kena buli ngan kyra hahaha


ok ini adalah pensyarah-pensyarah yang banyak berjasa dengan kyra..dorang memang baik..honest..

ok yang kecil-kecil comel molek ini adalah nurul aini jamil..
serius memang dia kecil dan comel..kawan facebook kyra juga dan teman wanita kepada hazzril..auch!!
ok korang terkejut kan...apa leh buat..dunia ni memang kecil hahaha..
macam kawan kyra ni..

ok ini budak kelas kyra..memang dia comel kan..nama dia?? anis fazreena laa..
cute tak? nak kenal?? kenal la sendiri ,haha..
kyra akan rahsiakan biodata dia weeeeheheh
e

ok ini adalah geng-geng sweet..why??
haa adalah..dorang memang nice dengan banyak mulut..
hehe rindukan korang..seriously

tadaaa..
!!! mak angkat kyra ag weeeeeehehehe

yang terakhir sekali adalah the best...
apakah ia??
my family laaa hehehehe...
cer tengok kyra katne kalo mata korang tak rabun lagi hahaha



itu sahaja dari kyra..
thanks for reading you guys
as'salam


No comments: