Please leave you link so we could follow it. Thank!!!

Assalamu'alaikum WBT & hello Everyone!

In this blog is just for fun and we share everything whatever we found and what we are gaining from it. So I'll blog-walking to all blogger and will follow it. Same with you. In case if something that you guys feel uncomfortable you guys may leave with all your heart. And so nice to meet you guys!!

Tuesday, August 23, 2011

bagus kew silent reader..?~~~

as'salam semua....
kyra baru sahaja selesai uat surat saman parking..
saman parking polis..??
xdew la..
kyra kna saman parking politeknik..
Grrrrr....
betul-betul marah...tapi seriously bukan salah kyra k....

ok..jangan kita lari dari tajuk....

back to the future~~~~~

kenapa perlu jadi silent reader,...??
penting sangat ke nak jadi silent reader nie..??
famous sangat kew sampai nak jadi silent reader nie
kalo mcam ben ashaari kew..nisa kew or blogger-blogger famous jadi silent reader xpew gak..
xreti-reti nak komen???

ok-ok..nie jew la persoalan yang kuar dalam kepala otak kyra....
coz kyra sendiri pon da jadi silent reader...
bukan xnak komen...
atau xnak bg pendapat....
kadang-kadang masa xmengizinkan kyra untuk mengjadi aktif reader....
sonok memang sonok baca komen orang..
serius..tutama cara penyampaian dorang mmg uat orang tertarik..
xmacam kyra hehehe( jujur k )

sejak menjadi seorang student..
masa kyra banyak kyra tumpukan study...
relaxing.....uat report.....
kadang-kadang ada yang tanya napew xaktif blogging da...
xdapat la slalu mcm waktu cuti sem dlu huhuhu...

lain untuk famous blogger..
haa mesti dorang pon nk balas komen xckup tangan kan...??
lom masuk cmpur shoutbox yang berpuluh-puluh masuk...
kalo kyra xbalas mmg ase xsampai ati..
yang mana peramah ag la xsampai hati..
tutama yang rajn datang jenguk blog yang bersawang nie...

kyra terus terang kadang kala entry kyra nie xbapew best sangat..
(jujur itu penting..jangan hipokrit)
kyra suka baca entry orang and folo orang :)

dan kyra juga nak berterima kasih kat sesetengah blogger..
sesetengah da yang memahami keadaan kyra...
kejar apa yang penting dulu..
terharu sangat..!!!!!!!!!

bersemangat nak bagi dapat pointer tinggi balik..!!
sejak tukar kos nie banyak jugak kesusahan dan kepayahan dalam nak mengekalkan pointer kyra...
tapi bagi kyra yang penting lulus semua..
da cukup alhamdulillah sangat...

jadi oleh itu kyra mungkin akan jadi silent reader uat smentara waktu..
waktu cuti t aktif la balik hehehe...

SR nie senang sebab kita still jenguk..
juz xkomen jew....
memang la boley kalo nak baca n balas semua
tapi ase-ase..
terputus tak jari-jari nak membalasnya...
tapi da sesetengah blogger sanggup membalas dr A-Z..
memang kyra seriously RESPECT..!!

SALAH KE KALO NAK JADI SILENT READER TAPI DENGAN SEBAB MUNASABAH???

thanks pada blogger lama dan tak lupa juga pada blogger baru yang bagi supprot kt kyra..
SERIOUS TERHARU..!!

ok..nak sambung print report :D
thanks u guys..!!!


terima kasih pada sesiapa yang sudi baca entry betul-betul xbest..!!!!!!
as'salam

3 comments:

nabByla said...

kyra touching kew nie?
btw sorry lau bella jarang sggh sini.. sama cam kyra gak. keadaan x mengizinkn. bzy sgt. huhu.. tapi lau sempat tentu komen entry kyra punya. chill and take care! ;)

Lady Jaja said...

aha mmg seronok kalu de owg komen... xpe kyra.. chayok2!

Pojiekyra said...

thanks minna huhuhu...
jgn isau bella kyra xtouching ua :D

hehe taw xpew jaja..kyra best sgt coz da gak sudi baca entry kurg mnarik nie hehehe