Please leave you link so we could follow it. Thank!!!

Assalamu'alaikum WBT & hello Everyone!

In this blog is just for fun and we share everything whatever we found and what we are gaining from it. So I'll blog-walking to all blogger and will follow it. Same with you. In case if something that you guys feel uncomfortable you guys may leave with all your heart. And so nice to meet you guys!!

Sunday, July 24, 2011

saya ada banyak panggilan nama~~~nak tahu???

as,salam semua...
harap semua sihat-sihat belaka. Sila jangan jadi macam kyra batuk+selsema, aiyarkkkk!

Maaf kalo kyra dah lama tak meng up to date kan blog..xblog walking
Sebab sem nie tiap-tiap minggu, dari isnin sampailah jumaat kyra akan menghadapi kuiz SAHAJA!!(buat-buat lah terkejut sedangkan kyra pon terkejut)
Memang xdew masa nak menghadap blog, kalo on facebook pon biar jew on. Tuannya ngadap buku gak.

Ok, sebelum kyra lari tajuk kan. Kyra nak tanya korang..korang semua ada berapa panggilan???
Kyra ada banyak taw hoho.. Dan panggilan kyra ini agak pelik sket sebab semua yang pggil lain-lain orang hahaha...

 Nak tahu??(warning :  jangan gelak t kyra bom korang :D)




JENG..JENG..JENG..!!!





  1. Myra(Family n kwn pompuan)
  2. Siti(kwn lelaki panggil)
  3. Shaz(my old frend afzan)
  4. Kyra(right now n forever :D)
  5. Kreko(agak lari sket kan :D)
  6. Samurai (Napew lak samurai yer :D)
  7. PK(certain people for right now)
  8. Achik (Family pgil :D)
  9. Mat mera(nie abg pggil sebab nak adik lelaki kot :D )
  10. Kyra Comot(panggilan diri sendiri :D)
  11. Myra Comot @ Belemoih(panggilan diri sendiri :D)
haa banyak x?? banyak x??(cakap la banyak :D)

Nama penuh kyra nie pew yea :D da x terdapat di kalangan nama-nama ini???
Ada...nak tahu??? 


|--------|
|          |
|          |
|          |
|          |
|          |
|          |
|          |
|          |
|          |
|          |
|          |
|          |
|          |
|          |
|          |
|          |
|          |
|          |
|          |
|          |
|          |
|          |
|          |
|          |
|          |
|          |
|          |
|          |
|          |
|          |
|          |
|          |
|          |
|          |
|          |
|          |
|          |
|          |
|          |
|          |
|          |
|          |
|          |
|          |
|          |
|          |
|          |
|          |
|          |
|          |
|          |
|          |
|          |
|          |
|          |
|          |
|          |
|          |
|          |
|          |
|          |
|          |
|          |
|          |
|          |
|          |
vvvvvvvvvvvvvvvvv
vvvvvvvvvv
vvvvvv
vvv
v

My fullname is

SITI SAZMIRA

sebenarnya memang kyra xkisah korang nak panggil nama camnew pon..janji jangan lari tajuk contoh mereng la..senget la..what eva la yang berkaitan dengan nie.. coz kyra memang TAK SUKA..!!

Macam nama-nama yang dipanggil diatas tue adalah personaliti kyra yang dorang nampak la dari kecik sampai la ke besar :D n sampai sekarang nie nama-nama diatas tue masih lagi digunakan :D
(Bak kata orang, nama melambangkan sifat, jangan panggil dengan panggilan tak elok. Korang ase elok x panggilan di atas???)

Seriously kyra xkisah coz tue jew cara dorang ingat kyra(sedih taw diri ini telah dilupakan).. jangan tambah-tambah(tgk bold merah)

Haaa..!! apa pulak nama panggilan korang sehingga kini :D



ok..!! iu sahaja :D sambung uat keja..da lima keja nak disiapkan..!!!!



thanks kepada sesiapa baca entry xbest nie :D

4 comments:

ismiladyjaja said...

ate camne leh jadi kyra tu eh?
ce cite ce cite =)

✿....rossa alina....✿ said...

banyaknye name..hahahaha..time jd student mmg banyak name..nnti da keje,kene state 1 name je tau..hahaha..nnti bos peningggg.. ;p

moon said...

laaa...ingt kn mmg nme kyra..
ish2...cik abg cyg pggil pe plak..=)

Cikya said...

macam mana boleh keluar kyra tuu??
setakat ni, nama pelik member kamceng panggil Mc Yah...
hakikat mek-mek kelantan.. :D
yang lain biasa jer