Please leave you link so we could follow it. Thank!!!

Assalamu'alaikum WBT & hello Everyone!

In this blog is just for fun and we share everything whatever we found and what we are gaining from it. So I'll blog-walking to all blogger and will follow it. Same with you. In case if something that you guys feel uncomfortable you guys may leave with all your heart. And so nice to meet you guys!!

Tuesday, May 31, 2011

"Kenapa aku berblog ?"

arinie kyra nk join segmen nie hehe..


kalo korang nk taw selanjutnya..
juz klik pd ayat itu or cik nelly

ummm...
soalan cik nelly
mmg soalan cepu mas...
huhuhu napew yer kyra berblog..??
  1. sebab pertama tentulah daya tarikan dari kawan tgk mcm seronok n blog nie..
  2. sebab kedua lak kyra suka bca ttg info n maklumat para blogger smpaikan
  3. sebab ketiga kyra nk cri kwn dlm blogger nie even kyra taw entry kyra kdg2 xmnarik perhatian sgt hehe
  4. sebab keempat kagumi blogger yang da blog yang cute-cute n cantik-cantik hehe
  5. sebab kelima kyra dapat tgk pendapat yang diberikan oleh para blogger thadap suatu entry even bukan dr entry kyra hehehe..
ok..!! itu saja =)

nk tag kan pada tiga orang nie hehe

tarikh tutup 
17 june 2011

8 comments:

leeches said...

sy berblog cz nk berkongsi ilmu.. kehkehkeh

Darkbatman said...

berblog utk suka2.. :)

Pojiekyra said...

sumew msti da pdapat masing untuk berblog kn =)
pdapat yang berbeza jua dpt kita tgk :)

MissNadh said...

gudluck tuk kamu juga..hehe

Pojiekyra said...

thanks hehe

nelly said...

Yup ...betul ..blog mampu buat kita terima pendapat orang lain dengan lebih meluas ..
:)

Pojiekyra said...

thanks nelly hehe

ciknabil-a said...

good luck pojiekyra! ;)